Barbara

theater

Als opener op het nieuwe seizoen programmeren we 2 producties uit het professionele circuit. Kaarten hiervoor zijn apart te bestellen. Reserveringen starten vanaf 1 augustus. Plaatsen zijn beperkt.
Wie op het moment van de voorstellingen een abonnement heeft betaald, krijgt het ticket aan 11 euro ipv aan 14 euro (niet cumuleerbaar met andere reducties).

 

KORTE INHOUD :

Het amusante verhaal van onze geliefde vorst en al zijn aanverwanten. Na het grote succes van "Leopold den Twiede" eindelijk een opvolger! Frans Depeuter schreef weer een koningsverhaal. Dit keer over Boudewijn. Je zou denken dat daar niet zoveel over te vertellen valt... Mis! Pittige verhalen, ontroerende verhalen, pakkend, hilarisch en... geschiedkundig nog juist ook!
Een geschiedenisles, maar dan véél leuker dan op de schoolbanken. En niet alleen Boudewijn komt aan bod, ook Albert, Fabiola en Paola, Filip en Laurent,...
En wat er uiteindelijk allemaal gezegd zal worden, da wete waalle nie, mor waalle weten wél... dat het lachen wordt!
Erik Goris, die ook de tekst bewerkte en naar zijn hand zette, bezorgt u weer een heel grappige en ontspannende avond, al uw zorgen zijn zo vergeten!

CAST :

Erik Goris


CREW :

Regie : Theater Paljas Producties
Productieleiding : Theater Paljas Producties / Kristien Van der Elst
Decor : Theater Paljas Producties
Licht : Theater Paljas Producties
Geluid : Theater Paljas Producties
Studioverantwoordelijke : Hugo Piron
Ticketing : Monique Buys