Barbara

theater

KORTE INHOUD

Wat gebeurt er als je je op een ochtend in een vol gepland, gestresst leven vijftien minuten verslaapt?

Dat overkomt Julie, een jonge energieke moeder die wanhopig probeert te voldoen aan het beeld van de ideale vrouw: een carrière, een man, twee kinderen en een jeep. Tot overmaat van ramp is ze er via haar werk ook nog eens achtergekomen dat ze een saai seksleven heeft.

Ze heeft een tip gelezen in een artikel over het libido van de man: ‘Draag sexy lingerie, wikkel jezelf in plastiekfolie en laat je door jouw partner als een cadeau uitpakken.’

Kun je wel carrière maken en tegelijkertijd een goede moeder en een goede minnares zijn? Over die worsteling, het spelen van die verschillende rollen gaat ‘Een dag uit het leven van Julie Ghebuur’. De zoektocht naar: Ben ik een goede verzorgster? Ben ik aantrekkelijk? Blink ik uit op mijn werk? Voldoe ik als echtgenote? Moet ik hoer of Madonna zijn? Sexy of sportief? Dik of dun? Met of zonder okselhaar? En stelt mijn man zichzelf eigenlijk ook dit soort vragen?

In dit komisch verhaal toont Julie haar publiek op hilarische wijze de noden en problemen van een vrouw die tegelijk moeder, minnares en carrièrevrouw wil zijn. Een opgave die nogal wat stress met zich meebrengt.


  

VOORSTELLINGEN

vrijdag 5, 12 en 19 november 2010 om 20u 

zaterdag 6, 13 en 20 november 2010 om 20u

zondag 7, 14 en 21 november 2010 om 15u

 

LOCATIE

De Studio, Korte Lindenstraat 1A te 9300 Aalst