Barbara

theater

KORTE INHOUD

Zes vrouwen hebben ingeschreven op een weekend-cursus in de voormalige boerderij De Zevende Hemel. Direct blijkt al dat het zes totaal verschillende onderwerpen zijn waarvoor ze hebben ingetekend. Het zijn ook geen zes vrouwen waarvan verwacht zou kunnen worden dat ze ooit dikke vriendinnen zouden kunnen worden.

Wel zijn alle zes verontwaardigd als ze van een voor dit weekend ingehuurde uitzendkracht horen dat door een computerstoring geen enkele geplande cursus doorgaat. En naar huis gaan is niet mogelijk blijkt uit de kleine lettertjes van het contract, want er komt wel een programma.

Dezelfde kleine lettertjes verplichten de damescursisten en ook de hoogzwangere uitzendkracht deelname aan het vrij nieuwe Tv programma De Zevende Hemel, een variatie op Big Brother en De Bus. Een weekendlang worden hun woorden en daden live uitgezonden en moeten ze aan een opdracht voldoen. De kijkers mogen stemmen en bepalen daarmee wie op enig moment in welke van de zeven hemels verblijft. Op onvoorziene ogenblikken wordt op een indringende manier bepaald wie op dat moment in de laagste hemel vertoeft en deze vrouw valt af. Een hard gelag, want de uiteindelijke winnaar is een behoorlijke prijs toegedacht.


  

VOORSTELLINGEN

vrijdag 11 februari 2011 om 20u, zaterdag 12 februari 2011 om 20u en zondag 13 februari 2011 om 15u.

 

 

LOCATIE

cc De Werf, Molenstraat te 9300 Aalst