Barbara

theater

Kom op vrijdag 15 september en/of zaterdag 16 september een TRY-OUT bijwonen van twee bekende stand up comedians.

Tickets zijn beschikbaar vanaf 01/07/2023 om 18u. Eerdere reservaties worden niet aanvaard
Tickets worden toegewezen in volgorde van ontvangst van reservatie.
Ticketprijs: 14 euro (geen korting mogelijk). 

STEVEN MAHIEU - STABIEL

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en steeds maar groeiend publiek. 

Met zijn debuutshow ‘MAHIEUSTUEUS’ won Steven Mahieu meteen de jury- én publieksprijs op Humorologie. Zijn volgende, 'Maniak', bevestigde met vier sterren in alle pers. Drie jaar later leverde hij 'Zonder Filter' af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van "het beste wat hij al gemaakt heeft". Hoe langer hoe meer weet steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Dat doet hij dan ook met verve in zijn vierde zaalshow 'Full Contact Tour'.

Tegenwoordig zie je Steven ook regelmatig op televisie verschijnen. Zo had hij een rolletje in 'Onder Vuur', in de succesvolle reeks 'Nonkels' op VIER en speelde hij mee als buurman Arne in de één-reeks 'Chantal'. 

‘STABIEL’ is zijn vijfde zaalshow en gaat in première op 17 november 2023 in Vooruit Gent.

Mis de try-out van deze voorstelling op vrijdag 15 september 2023 om 20u in onze Studio zeker niet!

Voorprogramma: Karim Shatla

ARNOUT VAN DEN BOSSCHE - COACH - UITVERKOCHT !!!

Als je Arnout Van den Bossche op straat tegenkomt, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij onderweg is naar zijn werk, ergens in een groot betonnen gebouw. Je zou hem vooral niét opmerken.
Jarenlang was hij ook die man. Een ingenieur die werkte voor grote bedrijven waaronder Siemens en Proximus/Belgacom. Hij rijgde de onuitspreekbare functies aan elkaar: purchase analist, Fertigung Techniker, business consultant, senior bid manager,...

Maar deze man won in 2009 Humo's Comedy Cup. En toen werd hij fulltime comedian. Hij maakte de succesvolle zaalshow 'De Relatiefluisteraar', waarmee hij heel Vlaanderen en Nederland afschuimde. Na meer dan vijf jaar promoveerde hij zichzelf volgens de regels van het management tot Senior Executive Comedian.

Over coach...

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, de opvoeding van je kinderen, de rommel in huis of je online activiteiten… er is werk aan. Gelukkig staat er voor elk probleem wel een coach klaar om je te helpen. Arnout is met veel enthousiasme in de coaching wereld
gedoken en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger.
Wil je weten hoe je erin slaagt om “je essentie te leven” of om “je emotionele blokkades op te lossen”? Wil je weten hoe coaches te werk gaan? Ga dan zeker naar Arnout zijn zaalshow ‘Coach’. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudige en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

‘Coach’ gaat in première op 30 januari 2024 in CC De Werf, Aalst.

Mis de try-out van deze voorstelling op zaterdag 16 september 2023 om 20u in onze Studio zeker niet!

Voorprogramma: Stijn Vandermeeren